Hej namn,

Det är fullt upp för Arbetskraftsförmedlingen (AKF) och framför allt kampanjen REDO. Här får du ett nyhetsbrev med viktigt, intressant och roliga nyheter:

 • Nu kan du betala för ditt medlemsskap…
 • Information om vårt nyöppnade Pressrum…
 • Kampanjen REDO är nominerad till ett fint pris…

Medlemsavgift
Nu är det äntligen dags att betala medlemsavgiften för 2020. Betala genom att skicka medlemsavgiften till bankgiro 5497-1759 eller swisha 1233088846 (mottagare ”Arbetskraftsförmedlingen”) 

Medlemsavgiften för privatmedlemmar är 100 sek
Föreningar, nätverk och organisationer 500 sek.
Stödmedlemskap för företag är 500 sek. 

Om du skulle vilja bidra med en större summa än medlemsavgiften är det naturligtvis varmt välkommet. Med mer resurser kan vi skapa större förändring tillsammans. Som betalande medlem blir du inbjuden till föreningens årsstämma och kan vara med och påverka vårt gemensamma arbete.

Sedan föreningen Arbetskraftsförmedlingen startade i våras har vi tillsammans åstadkommit mycket. Vi är idag över 420 medlemmar (privatpersoner/föreningar/organisationer och företag). Vi är runt 40 engagerade personer i olika arbets- och referensgrupper, vi har startat och fått mycket uppmärksamhet för kampanjen REDO och tillsammans har vi hört av oss till hundratals företag. Vi har alla tillsammans hjälpt många ungdomar som är i Sverige genom nya gymnasielagen att få jobb och vi har byggt partnerskap med både civilsamhällesorganisationer, näringslivsaktörer och offentlig sektor.

Tillsammans är vi starka och visar Sverige och dess företag på det win-win-win som det innebär att anställa dessa motiverade unga vuxna – redo att arbeta.

Pressrummet har öppnat
Nu finns ett presspaket på Redos webbplats, där du kan ladda ner allt möjligt material som kan hjälpa till att få NGL-ungdomar i arbete.  Här finns annonser i olika format, högupplösta bilder och information för den som vill veta mer. 

På webbplatsen hittar du även

 • Sammanfattning i pdf-form – det här är Redo
 • Facebookinlägg riktat till de unga, om Redo
 • Linkedin-inlägg riktat till unga som söker jobb
 • Information om Redo till presumtiva arbetsgivare
 • Reklampuff i webbformat, till arbetsgivare
 • Twitterinlägg riktat till arbetsgivare
 • Information om Redo till hjälpande privatpersoner 
 • Allt material i wordformat, bara att kopiera

Låt oss hjälpas åt att förmedla kontakt mellan så många ungdomar och arbetsgivare som möjligt! 

REDO är nominerade till Årets initiativ
Med glädje och stor stolthet kan vi meddela att Arbetskraftsförmedlingen och kampanjen REDO är en av fem finalister som blivit nominerade till Årets Initiativ i Sverige.

Årets initiativ delas ut av Forum för att uppmärksamma civilsamhällets innovationskraft. Utmärkelsen tilldelas en ideell organisation som under de senaste åren tagit fram ett initiativ som bidrar till positiv samhällsutveckling.

Så här skriver Forum:

”Kvinnojourerna, Sjöräddningen, Missing People, Wikipedia och Fritidsbanken – alla är exempel på innovationer som har uppstått i civilsamhället, och som inte hade funnits om inte människor gått samman utifrån en tydlig idé om samhällsförbättring. I en tid då samhällsutmaningarna växer sig allt större och mer komplexa behövs denna innovationskraft mer än någonsin.
Vad skulle vårt samhälle vara utan alla kreativa, nytänkande, lösningsfokuserade, snabbfotade, inkluderande organisationer inom civilsamhället? Organisationer som med ett medmänskligt och hållbart perspektiv har en enorm och betydande innovationskraft.”

Läs Forums pressmeddelande här!

Stort tack för ditt stöd.

Med vänliga hälsningar,

/Styrelsen