Medlemsavgift
Nu är det äntligen dags att betala medlemsavgiften för 2020. Betala genom att skicka medlemsavgiften till bankgiro 5497-1759 eller swisha 1233088846 (mottagare ”Arbetskraftsförmedlingen”) 

Medlemsavgiften för privatmedlemmar är 100 sek
Föreningar, nätverk och organisationer 500 sek.
Stödmedlemskap för företag är 500 sek. 

Om du skulle vilja bidra med en större summa än medlemsavgiften är det naturligtvis varmt välkommet. Med mer resurser kan vi skapa större förändring tillsammans. Som betalande medlem blir du inbjuden till föreningens årsstämma och kan vara med och påverka vårt gemensamma arbete.

Sedan föreningen Arbetskraftsförmedlingen startade i våras har vi tillsammans åstadkommit mycket. Vi är idag över 420 medlemmar (privatpersoner/föreningar/organisationer och företag). Vi är runt 40 engagerade personer i olika arbets- och referensgrupper, vi har startat och fått mycket uppmärksamhet för kampanjen REDO och tillsammans har vi hört av oss till hundratals företag. Vi har alla tillsammans hjälpt många ungdomar som är i Sverige genom nya gymnasielagen att få jobb och vi har byggt partnerskap med både civilsamhällesorganisationer, näringslivsaktörer och offentlig sektor.

Tillsammans är vi starka och visar Sverige och dess företag på det win-win-win som det innebär att anställa dessa motiverade unga vuxna – redo att arbeta.

Stort tack för ditt stöd.

Med vänliga hälsningar,

/Styrelsen