För dig som söker jobb 2022 och omfattas av Gymnasielagen – anmäl dig här!

  Så här fyller du i formuläret:

  Tips!

  • Skapa en profil på LinkedIn och se till att denna är uppdaterad med dina utbildningar (även pågående) och arbetslivserfarenheter.
  • Ange ditt LinkedIn-ID när du skickar in formuläret. (läs här om hur du skapar en LinkedIn-profil).
  • Ange din Facebook-profil när du skickar in formuläret. På så sätt kan vi snabbare nå dig om vi har frågor eller en jobbförfrågan.
  • Du kan skapa en Yobber-profil – läs mer om det här!
  • Se till att svara snabbt om du blir kontaktad om ett eventuellt jobb. Det innebär: titta på din LinkedIn-sida, Facebook-messenger, e-post och telefon dagligen.
  Gör dig REDO!

  REDO är en del av projektet Framtidshoppet tillsammans med War Child och Nordisk Kompetens och i samverkan med Ensamkommandes förbund Stockholm och IM. Vi jobbar alla mot samma mål: att hjälpa dig som omfattas av Gymnasielagen att hitta ett jobb som uppfyller Migrationsverkets krav på anställning.

  *Genom mentorskapsprogrammet får deltagarna individuellt stöd under tiden de söker arbete och den första tiden som anställda. De får även praktisk hjälp med specifika frågor och stöd från varandra genom gruppträffar. Osäkerheten för framtiden gör att många ensamkommande unga har problem med psykisk ohälsa. Mentorskapsprogrammet bidrar till stabilitet, trygghet och möjlighet till personlig utveckling.
  Vill du veta mer om mentorskapsprogrammet som deltagare – anmäl i formuläret ovan att du är intresserad.

  **Genom att skicka in formuläret så godkänner du att dina uppgifter kan komma att delas med REDO & Framtidshoppets samarbetspartners och möjliga arbetsgivare i syfte att hjälpa dig att hitta ett jobb. Du kan när som helst begära ut vilka uppgifter vi har om dig.

  Tre personer samtalar inomhus

  “Asså Ikea är bästa arbetsgivaren!”

  Omid Hussain fick anställning redan under praktiktiden på Ikea När Omid Hussain snubblade över uppmaningen att söka praktikplats på Ikea skickade han omgående in sin ansökan. Ikea kände han till, möblerna därhemma

  “Jag är så glad att jag fick chansen!”

  37 ungdomar har praktiserat på IKEA sedan i oktober -21. Nazim Nazaris i Helsingborg är en av praktikanterna. Nazim Nazaris entusiasm över praktikplatsen på IKEA i Helsingborg är tydlig. Att det tar

  “Praktiken på Ikea har varit kul och bra!”

  37 ungdomar har praktiserat på IKEA sedan i oktober -21. Eshan Alizade i Borlänge är en av praktikanterna. “Jag har gjort väldigt mycket olika saker, städat, inventerat, hjälpt kunder. Det är olika