Du är en hjälte! Ja, just du som läser detta! 

Du kanske är en av de som stöttar en ung människa som haft en lång och tuff kamp. Eller kanske är det du som i ditt företag anställt en motiverad ung människa och därigenom hjälpt till att skapa en bättre nutid och framtid. För dessa unga kan en trygg anställning och uppehållstillståndet bli grunden för ett liv värt att leva!

Du är ett ljus i mörkret! 

Både för den grupp ungdomar vi arbetar för och för oss. Utan dig skulle världen vara mörkare. Vi är alla en liten del av det stora: vi gör alla det vi kan, där vi är.

Tillsammans kan vi fortsätta hjälpa engagerade unga till arbete. 

Vi är så glada att få ha dig med i arbetet för att tillvarata kraften hos unga och drivna människor, samtidigt som det skapar ett bättre samhälle.

Därför vill vi tacka dig och passa på att önska dig och de dina en så fin jul det går, det här märkliga året 2020. Vi hoppas att 2021 ska erbjuda oss alla en god hälsa, så mycket umgänge som vi vill och arbete och uppehållstillstånd till alla dem som behöver.

Vi kan inte tänka oss  en bättre Julhälsning  än den från fantastiska Emil Jensen, levererad till dig som valt att vara en  del av REDO. Levererad till dig som vet att en mur är en bro på högkant.

Allt gott önskar vi dig, kära hjälte.