SJ söker fler tågvärdar till Stockholm!

För ett par veckor sedan sökte SJ tågvärdar genom REDO. Nu behöver de anställa ännu fler tågvärdar till just Stockholm och vill återigen hitta några av dem i gruppen ensamkommande ungdomar. Så du som är ansvarstagande och serviceminded, gå in och läs mer om tjänsten och anmäl ditt intresse här!

Söker du genom länken nedan kommer du inte att gå genom den digitala intervjun (Hubert). Du får komma direkt till gruppintervju om du klarar de första frågorna om ålder, utbildning etc.

Ansökningen är stängd!

Söker du genom denna länk (knappen nedan) kommer du inte att gå genom den digitala intervjun (Hubert). Du får komma direkt till gruppintervju om du klarar de första frågorna om ålder, utbildning etc.

Sök fram till 4 oktober 2022. Inkludera ditt CV på svenska med ansökan.
SJ har samlat de vanligaste frågorna kring tjänsten och rekryteringsprocessen här: https://info.manpowergroup.se/sj

REDO och SJ har ett samarbete!
Sök jobb nu!

Är du ensamkommande ung vuxen som är ansvarstagande och lösningsorienterad? Då kanske du är rätt person att söka jobb som tågvärd på SJ. Sök redan idag!

SJ ska anställa uppemot hundra tågvärdar under hösten och vill att en del av dessa ska vara ensamkommande ungdomar. Om du vill söka jobb som tågvärd så var noga med att söka från de länkar som finns längre ned på sidan.

För dig som omfattas av Gymnasielagen – kryssa även för att du ansöker via REDO när du gör ansökan!

Att vara tågvärd innebär att man ansvarar för säkerheten ombord och för all service till resenärerna. Man ska med andra ord prata bra svenska, vara social, ansvarstagande och lösningsorienterad. Läs mer på själva platsannonsen här nedan.

Tågvärd till SJ 

Är du ensamkommande ung vuxen och söker jobb? SJ söker nu ansvarsfulla personer som vill arbeta som tågvärdar. De söker dig som drivs av möjligheten att få hjälpa människor och att få ta eget ansvar. Stämmer det in på dig? 

Vad innebär det att vara tågvärd på SJ?

Arbetsuppgifterna är mycket varierande, men du kommer huvudsakligen att ansvara för att ge gäster bästa möjliga service, se till att gästerna får en bra resa och ansvara för säkerheten och tryggheten ombord. Din närmsta chef är gruppchefen som stöttar och vägleder dig i ditt arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att arbeta oregelbundna tider. Anställningen startar i början av oktober med en obligatorisk och betald grundutbildning på 5 veckor.  

Vad krävs av dig för att kunna arbeta som tågvärd?

SJ vill att du har ett genuint intresse för service och säkerhet ombord och kan ta mycket eget ansvar. Du är utåtriktad och har en väldigt bra förmåga att se lösningar. För SJs resenärers säkerhet behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du behöver också kunna viss engelska för att kunna hjälpa resenärer som inte kommer från Sverige. 

Särskilda krav på dig som söker

  • Du ska ha tagit studenten (det spelar inte roll vilken utbildning det är).
  • Du måste vara minst 20 år.
  • Tjänsten innebär skifttjänstgöring och helgarbete samt regelbunden övernattning på annan ort. Då arbetet börjar och slutar på tider när det inte går kollektivtrafik är det bra om du bor nära den station du söker till. Ett pass kan till exempel börja mitt i natten, ett annat kan sluta väldigt tidigt på morgonen.

Vad kan SJ erbjuda dig? 

SJ är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Arbetsmiljön präglas av bra laganda. 

Läs om hur det är att jobba hos SJ: https://www.sj.se/sv/om/om-sj/jobba-pa-sj.html 

Ansökningen är stängd!

Söker du genom denna länk (knappen nedan) kommer du inte att gå genom den digitala intervjun (Hubert). Du får komma direkt till gruppintervju om du klarar de första frågorna om ålder, utbildning etc.

Sök fram till 4 oktober 2022. Inkludera ditt CV på svenska med ansökan.
SJ har samlat de vanligaste frågorna kring tjänsten och rekryteringsprocessen här: https://info.manpowergroup.se/sj

Tips! Glöm inte bort att anmäla dig till REDOs kandidatbank – så ökar du dina chanser till att hitta en fast anställning. Anmäl dig REDO här!